Contact en adviseurs

De adviseurs van GIP EDR, Michiel Malewicz, Jeannine Boomker en Kerstin van Hoorn, zijn van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar via 0597-521818. Uw vragen kunt u ook stellen via het onderstaande contactformulier, u ontvangt dan zo snel mogelijk van ons een antwoord.

Op dinsdagen en donderdagen kunt u ook op het kantoor van de EDR terecht voor een persoonlijk adviesgesprek. Maak hiervoor telefonisch een afspraak.

Daarnaast organiseren wij op drie verschillende locaties maandelijkse spreekdagen waarvoor u ook telefonisch een afspraak kunt maken.

Contactformulier

Via ons aanvraagformulier kunt u eenvoudig en gemakkelijk vragen stellen. De gegevens, die u dient in te vullen op het formulier, worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt zonder uw toestemming. Uw contactgegevens dient u enkel in te vullen zodat het voor ons mogelijk is om contact met u op te nemen.

Gelieve dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen zodat onze medewerkers uw vraag zo goed mogelijk kunnen beantwoorden.