EDR in beeld

GIP EDR is uw aanspreekpunt en helpt u graag verder om de mogelijkheden in het buurland inzichtelijk te maken. Wij vinden dat onbekendheid met de regels geen reden mag zijn om af te zien van een volgende stap in het buurland.

Voorbeelden van bedrijven en mensen die de stap gezet hebben vertellen meer dan alleen informatie over regels en mogelijkheden. Dit laten we graag zien aan de hand van verhalen uit de regio in verschillende vormen. Dit noemen wij “EDR in beeld.

U kunt ons ook volgen via de social media kanalen van de Eems Dollard Regio en Arbeidsmarkt Noord. Gebruik daarvoor de onderstaande buttons.

GIP EDR in het tv-programma Ohne Grenzen - Zonder Grenzen

De adviseurs van GIP EDR laten in het tv-programma “Ohne Grenzen – Zonder Grenzen” zien wat zij voor inwoners van de grensregio kunnen betekenen. “Ohne Grenzen – Zonder Grenzen” is een tv-programma dat wordt geproduceerd door RTV Drenthe en EV1.tv.

Kansen in het buitenland - ondernemers en werknemers

Stagiaires in Duitsland pakken (baan)kansen

Deze film is gemaakt door het Koepelproject Arbeidsmarkt Noord voor het project Werkgeversadvisering. Door nauw samen te werken met verschillende partners, zoals de Landkreis Leer en de Campus Winschoten, kunnen wij studenten kansen bieden om in het buitenland kennis op te doen en daarnaast voorzien van baankansen.