van Marleen Verberkt op 04.05.2017

Interactieve workshops voor Nederlandse en Duitse ondernemers

Het Grensinfopunt rijn-maas-noord zal twee keer per jaar een workshop organiseren voor Nederlandse en Duitse ondernemers met personeel uit of in het buurland.  De eerste workshop heeft reeds plaatsgevonden en was bestemd voor Nederlandse ondernemers met personeel in of uit Duitsland. In één middag hebben adviseurs van het Grensinfopunt rijn-maas-noord, Team GWO (Nederlandse en Duitse Belastingdienst) en Bureau voor Duitse Zaken diverse onderwerpen besproken door middel van casussen uit de praktijk. Verschillende thema’s, waaronder sociale zekerheid en belastingen kwamen aan bod.

Komend najaar workshop voor Duitse ondernemers

In het najaar zal de tweede workshop plaatsvinden voor Duitse ondernemers met personeel in of uit Nederland. Om de workshops zo effectief mogelijk te houden zijn er slechts 25 plaatsen beschikbaar. Er wordt vooral ingegaan op de mogelijkheden, maar er wordt ook aandacht besteed aan eventuele risico’s.

Meer weten?

U bent een Nederlandse of Duitse ondernemer en wilt meer informatie over de interactieve workshops ontvangen of deelnemen aan een van de workshops? Stuur dan een e-mail naar: grenzinfopunkt@euregio-rmn.eu. Wij sturen u graag meer informatie toe en houden u graag op de hoogte!