Infodag: het ABC van grensarbeid

De Interregionale vakbondsraad (IVR) Schelde Kempen organiseert in het gemeenschapshuis De Warande te Sint Jansteen een gratis informatie voormiddag voor beginnende grensarbeiders of zij die dat overwegen te worden.

Dit is zowel voor mensen wonend in België of Nederland.

U krijgt van vakbondsmedewerkers een basis inzicht in sociale zekerheid, belasting, pensioen, loon en arbeidsvoorwaarden. Medewerkers van VDAB en UWV informeren u hoe het best werk te vinden over de grens. Aan het eind van de bijeenkomst krijgt u het IVR Boekje “ABC van de Grensarbeid” mee als naslagwerk.

Info:

Wanneer? Zaterdag 20 oktober 2018 vanaf 09.00 uur tot 12.00 uur
Waar? GH De Warande, Wilhelminastraat 43 te Nl-4564 AD Sint Jansteen
Telefoon: +31 (0) 114 31 50 14
Kostprijs? Deze themadag wordt u GRATIS aangeboden maar u moet zich vooraf inschrijven via onze website: www.werkenoverdegrens.eu.
Lunch? Na de themadag wordt u gratis een broodjeslunch aangeboden. Vergeet niet bij uw inschrijving aan te geven of u blijft lunchen!

De Interregionale Vakbondsraad SCHELDE-KEMPEN (IVR SCHELDE-KEMPEN) is een samenwerkingsverband tussen de Belgische Vakbonden ABVV, ACLVB, ACV in de regio Turnhout, Antwerpen, Waasland, Gent-Eeklo en Brugge en de Nederlandse Vakbonden FNV, CNV, UNIE in de regio Noord-Brabant en Zeeland. De IVR Schelde-Kempen is partner in het Europees Vakverbond (EVV), Euregio en Eures Scheldemond.
Eures Scheldemond is mede mogelijk gemaakt door het EU programma Employment and Social Innovation “EaSI” (2014-2020). Meer info vindt u op: http://ec.europa.eu/social/easi.

Weitere Meldungen

Veranstaltungen

GIP next to you

Finder