Informatieavond voor (toekomstige) en actieve grensarbeiders

In september organiseert GrensInfopunt Scheldemond een kosteloze informatieavond voor grensarbeiders.

Bent u grensarbeider of overweegt u over de grens te gaan werken? Grensarbeid kan verregaande gevolgen hebben voor de sociale zekerheid en voor de belastingen. Daarom is het van groot belang dat u goed geïnformeerd bent.

 

De adviseurs van GIP Scheldemond, Bureau Belgische Zaken en Team GWO van de Belastingdienst geven antwoorden op al uw vragen! Deze bijeenkomst mag u daarom zeker niet missen.

Deze informatieavond zal doorgaan op dinsdag 24 september in het Gemeenschapshuis De Warande te Sint Jansteen van 19 uur tot 22 uur. Er worden verschillende sessies georganiseerd waar u uit kunt kiezen:

  • Wonen in Nederland en werken in België
  • Wonen in België en werken in Nederland

Verschillende adviseurs zullen tijdens deze avond presentaties verzorgen. De belangrijkste zaken die u als grensarbeider moet weten en regelen, zoals op het gebied van ziektekosten, kinderbijslag en belastingen, komen aan bod. Daarnaast is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen. Naderhand is het mogelijk om een afspraak te maken om uw persoonlijke situatie verder te bespreken.

Geïnteresseerden voor deze kosteloze informatiebijeenkomst kunnen zich via onderstaande link aanmelden.

Meld u nu aan voor de informatiebijeenkomst via het inschrijvingsformulier.

Via mail ontvangt u een week op voorhand aanvullende informatie over deze bijeenkomst.

Deelname aan deze informatieavond is gratis, maar wij rekenen wel op uw komst. Mocht u toch verhinderd zijn, wilt u zich dan bij ons afmelden? Dit kunt u doen via het volgende mailadres: info@wspzvl.nl

Graag ontvangen wij u op 24 september!

Team GIP Scheldemond

Verdere berichten

Evenementen

Grensinfopunten in de buurt

Finder