Spreekdagen en spreekuren GIP EDR

Persoonlijk en gratis advies bij GIP EDR

In het kantoor van de Eems Dollard Regio (EDR) in Bad Nieuweschans kunt u terecht voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze adviseurs. Neem altijd van tevoren telefonisch (0597 521818) of via het contactformulier contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken. Zij staan u daarnaast ook graag telefonisch of per e-mail te woord.

Adviesgesprek
Het adviesgesprek richt zich op uw persoonlijke situatie en op de punten die u wilt bespreken. Dit kunnen ook onderwerpen zijn waar u nog niet aan heeft gedacht, maar die toch van toepassing blijken te zijn op uw situatie. Waar mogelijk informeren en adviseren we u direct tijdens het adviesgesprek. Mocht het nodig zijn, dan verwijzen we u door naar deskundigen uit ons netwerk.

We kunnen u helaas niet helpen bij uw belastingaangifte of uw formulieren invullen. Maar wanneer u er niet uitkomt, dan geven we u hierover graag meer uitleg.

Het is het beste wanneer u goed geïnformeerd uw stap naar het buurland zet. U moet weten wat u kunt verwachten en wat de (mogelijke) gevolgen van uw stap voor u en uw gezin zijn. 

Spreekuren
Het is ook mogelijk om naar een van onze gratis spreekuren te komen. Elke maand organiseren wij een spreekdag in Bad Nieuweschans en spreekuren in Emmen, Groningen en Papenburg (D). U kunt daarvoor telefonisch een afspraak maken via +31 (0)597 521818. Meer informatie over de verschillende spreekuren leest u op deze pagina. 

Spreekdag voor grenspendelaars in Bad Nieuweschans

Iedere derde woensdag van de maand (behalve in juli en augustus) verzorgt GIP EDR op het EDR-kantoor in Bad Nieuweschans een spreekdag voor grenspendelaars en hun werkgevers. Hiervoor moet je vooraf een afspraak maken (0597 521818) voor een gesprek met medewerkers van de belastingdiensten uit Groningen en Leer, het Bureau voor Duitse Zaken (BDZ/SVB) of de Deutsche Rentenversicherung (DRV). Zij beantwoorden dan gratis en vrijblijvend uw vragen over werken, ondernemen, studeren, wonen en pensioen in het buurland. De spreekdag in Bad Nieuweschans duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Het adres van het EDR-kantoor is Bunderpoort 14, 9693 CJ Bad Nieuweschans.

Spreekuren voor grenspendelaars in Emmen

Iedere eerste vrijdagmiddag van de maand verzorgt GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR) in Emmen een spreekuur op afspraak (0597 521818) voor grenspendelaars en hun werkgevers. Een adviseur van GIP EDR beantwoorden dan gratis en vrijblijvend uw vragen over werken, ondernemen, studeren, wonen en pensioen in het buurland. Het spreekuur in Emmen duurt van 13.00 tot 17.00 uur en vindt plaats bij het UWV (Verlengde Spoorstraat 2, 7811 GA Emmen).

Spreekuren voor grenspendelaars in Groningen

Iedere tweede woensdagmorgen van de maand verzorgt GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR) in Groningen een spreekuur op afspraak (0597 521818) voor grenspendelaars en hun werkgevers. De adviseurs van GIP EDR beantwoorden dan gratis en vrijblijvend uw vragen over werken, ondernemen, studeren, wonen en pensioen in het buurland. Het spreekuur in Groningen duurt van 9.00 tot 12.00 uur en vindt plaats bij The International Welcome Center North (Gedempte Zuiderdiep 98, 9711 HL Groningen).

 

Spreekuren voor grenspendelaars in Papenburg (D)

Iedere vierde donderdagmorgen van de maand verzorgt GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR) in Papenburg een spreekuur op afspraak (0597 521818) voor grenspendelaars en hun werkgevers. De adviseurs van GIP EDR beantwoorden dan gratis en vrijblijvend uw vragen over werken, ondernemen, studeren, wonen en pensioen in het buurland. Het spreekuur in Papenburg duurt van 9.00 tot 12.00 uur en vindt plaats bij het Agentur für Arbeit (Am Stadtpark 10, 26871 Papenburg (D)).

EVENEMENTEN

Grensinfopunten in de buurt

Finder