Search

Informatiebijeenkomst over grensoverschrijdend erfrecht Duitsers in Nederland

 

Erfrecht kan – vooral in grensoverschrijdende context – al snel erg ingewikkeld worden. Zeker in de Nederlands-Duitse grensstreek waar veel mensen aan de ene kant van de grens wonen, maar familie in het andere land hebben. Hoe zorg je ervoor dat de zaken omtrent je eigen nalatenschap goed geregeld zijn wanneer je als Duitse(r) in Nederland woont?

Op dinsdag 27 februari organiseren de GrensInfoPunten rijn-maas-noord, Maastricht en Aken-Eurode in samenwerking met LexQuire Tax & Law LLP een gratis informatiebijeenkomst over grensoverschrijdend erfrecht.  Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt ingegaan op het erfrecht voor in Nederland wonende Duitsers. De presentatie is in het Duits.

Branko Reumkens, partner en notaris bij LexQuire Tax & Law en daarnaast als docent (internationaal) personen- & familierecht verbonden aan de Universiteit Maastricht, zal u tijdens deze bijeenkomt alles vertellen over de relevante actuele regelgeving.

Het evenement vindt plaats op 27 februari van 17.00 tot 18.30 uur bij De Domijnen in Sittard. Geïnteresseerd, meldt u dan aan! Aanmelden kan schriftelijk door een e-mail te sturen naar GIP@euregio-rmn.de of telefonisch: +49 (0) 21616985503.

In een vervolgevenement zal worden ingegaan op het erfrecht voor in Duitsland wonende Nederlanders. Nadere informatie volgt snel!

27.02.2024 | 17:00 - 18:30

Verdere data voor dit evenement