Duits-Nederlandse themadag over kinderbijslag

U werkt als grensarbeider in Duitsland of Nederland en heeft vragen over Duitse en Nederlandse gezinsbijslagen zoals Kindergeld of Elterngeld?

Op 19 april 2023 van 9.30 tot 16.30 uur houden de GrensInfoPunten langs de Duits-Nederlandse grens een themaspreekdag over dit onderwerp.

Tijdens dit speciale digitale evenement krijgen grenspendelaars in Duitsland of Nederland de gelegenheid om rechtstreeks te praten met deskundigen van de voor hen verantwoordelijke instanties. De instanties die deelnemen aan dit themaspeekuur zijn de Familienkasse Rheinland-Pfalz-Saarland, verschillende Elterngeldstellen uit de grensregio’s, een Familienkasse uit Nordrhein-Westfalen dat verantwoordelijk is voor de Kinderzuschlag, het Bureau voor Duitse Zaken van de Nederlandse Sociale Verzekeringsbank (SVB) en natuurlijk het adviesteam van de GrensInfoPunten. Deelnemers kunnen tijdens adviesgesprekken van maximaal 45 minuten al hun vragen over de verschillende onderwerpen stellen.

Geïnteresseerden kunnen hun individuele adviesafspraak maken via het GrensInfoPunt Aachen-Eurode door een e-mail te sturen naar kind@grenzinfo.eu of door te bellen naar +49 (0) 241 568 61-0.

Aanmelden is mogelijk t/m donderdag 13 april 2023. De plaatsen zijn beperkt.

Verdere berichten

Evenementen

Grensinfopunten in de buurt

Finder