Wie kan hier terecht?

Werknemer, zelfstandige zonder personeel, werkzoekenden, gepensioneerden.

Voor welke info kan u bij FNV Grensinfopunt terecht:

Als u als grensarbeider aan de slag bent of wilt werken geeft de FNV advies en informatie bij vragen over sociale zekerheid (ziekte, werkloosheid, kinderbijslag) en belasting (waar betaal ik belastingen?). U kunt ook terecht met uw vragen over arbeidsvoorwaarden bij werken over de grens.

Wilt u hulp bij het invullen van uw Nederlandse of Belgische belastingaangifte of wilt u bezwaar indienen tegen uw belastingaanslag, dan kan u hiervoor bij ons terecht. Ook bij de behandeling van uw pensioendossier of de re-integratieprocedure helpen wij u. Wilt u advies bij het zoeken naar werk over de grens kan FNV Loopbaan u hierbij helpen. In deze gevallen vragen wij wel dat u lid bent (wordt) van het FNV.

Als lid van het FNV heeft u bovendien kosteloos recht op rechtsbijstand. Dit betekent dat wij bij een conflict met de werkgever of geschillen met uitvoerders sociale zekerheid of belastingdienst uw dossier behandelen voor de rechtbank. De FNV heeft samenwerkingsafspraken met vakbonden over de grens zodat ook over de grens deskundige hulp gegarandeerd is.

Contact:

GIP FNV Terneuzen

kantoor M2Go-City

Stadhuisplein 3

4531GZ Terneuzen

kamer 2.10

Afspraak maken via:
088-3680368 of
spreekuurterneuzen@vereniging.fnv.nl

GIP FNV Goes

Voorstad 22
Goes

Voor zekerheid van de aanwezigheid van de deskundige grensarbeid in Goes is het beter om rond 19.00 uur even contact op te nemen met +31 88 368 0 135