GrensInfoPunt op emigratiebeurs op 8 en 9 februari in Expo Houten

De emigratiebeurs is door zijn brede opzet en persoonlijke karakter geschikt voor iedere aankomende emigrant, expat, student, werkzoekende, ondernemer, pensionado of andere landverhuizer. Er zijn ruim 200 binnen- en buitenlandse exposanten te vinden en er is een uitgebreid programma met gratis presentaties over onder meer grensoverschrijdend werken. Gezocht worden vaklieden uit bouw en transport, ingenieurs, medische specialisten, leraren, verzorgend personeel, IT’ers en ondernemers. De euregio rijn-maas-noord heeft ook een stand waarin het GrensInfoPunt (GIP) zich als volgt presenteert:

Naar het buitenland? Dan eerst langs bij het GIP.

Denkt u aan wel eens aan werken, studeren, ondernemen of zelfs emigreren naar Nederland, België of Duitsland? Of heeft u in het buitenland gewerkt en vragen over uw pensioen? Overweegt u personeel uit het buitenland in dienst nemen? Kom dan eerst langs bij een van de twintig GrensInfoPunten (GIP). U vindt ze langs de gehele Nederlands-Duitse-Belgische grens, dus er is er altijd wel een in de buurt. Wij geven u graag gratis en persoonlijk advies over:

• Belastingen
• Officiële documenten van het buurland
• Pensioenopbouw
• Zorg- en sociale verzekeringen
• En nog veel meer…

De Nederlands en Duits sprekende adviseurs van het GrensInfoPunt euregio rijn-maas-noord zijn telefonisch bereikbaar op +49 (0)21 61 69 85 503. Ook kunt u uw vraag per email stellen via het contactformulier op onze website https://grenzinfo.eu/rmn/nl/aanvraag

Wij ontmoeten u graag op onze stand in hal 2 op de emigratiebeurs.

Verdere berichten

Evenementen

Grensinfopunten in de buurt

Finder