Informatiebijeenkomst erfrecht op 12 maart

Erfrecht kan – vooral in grensoverschrijdende context – al snel erg ingewikkeld worden. Zeker in de Nederlands-Duitse grensstreek waar veel mensen aan de ene kant van de grens wonen, maar familie in het andere land hebben. Hoe zorg je ervoor dat de zaken omtrent je eigen nalatenschap goed geregeld zijn wanneer je als Duitse(r) in Nederland woont?

Na de eerste succesvolle bijeenkomst voor Duitsers die in Nederland wonen, volgt nu op dinsdag 12 maart een bijeenkomst voor Nederlanders die in Duitsland wonen in het Nederlands.

Tijdens de door de GrensInfoPunten rijn-maas-noord, Maastricht en Aken-Eurode in samenwerking met LexQuire Tax & Law LLP georganiseerde bijeenkomst vertelt Branko Reumkens, partner en notaris bij LexQuire Tax & Law en daarnaast als docent (internationaal) personen- & familierecht verbonden aan de Universiteit Maastricht, alles over de relevante actuele regelgeving.

Het evenement vindt plaats op 12  maart van 17.00 tot 18.30 uur bij de Kreisverwaltung in Heinsberg. Geïnteresseerd? Meldt u dan aan! Aanmelden kan schriftelijk door een e-mail te sturen naar GIP@euregio-rmn.de of telefonisch: +49 (0) 21616985503.

Verdere berichten

Evenementen

Grensinfopunten in de buurt

Finder