Meld u aan voor de gratis telefonische spreekdag van GrensInfoPunt EDR

Vragen over uw stap naar het buurland?

Op woensdag 15 december organiseert GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR) een telefonische spreekdag. Grenspendelaars en hun werkgevers kunnen dan met vragen op het gebied van belasting, ouderdomspensioen en sociale verzekeringen terecht bij GIP EDR.

Belangstellenden kunnen hun vragen telefonisch stellen aan medewerkers van de belastingdiensten uit Groningen en Leer en het ‘Bureau voor Duitse Zaken’ (BDZ), een speciale afdeling van de ‘Sociale Verzekeringsbank’ (SVB) in Nijmegen. Een gratis telefonisch adviesgesprek op 15 december is mogelijk tussen 10.00 – 12.30 uur en 13.30 – 16.00 uur.

Heeft u belangstelling voor een adviesgesprek tijdens deze spreekdag? Bel dan op werkdagen tussen 9.00 – 13.00 uur naar +31 (0)597 521818. Een van onze GIP EDR-adviseurs helpt u graag verder. Op 15 december wordt u dan op een afgesproken tijdstip door een van de experts gebeld.

Bij GIP EDR kan iedereen terecht voor gratis informatie en advies over wonen, werken, ondernemen en studeren in of pensioen ontvangen uit het buurland.

GIP EDR is bereikbaar via het online contactformulier op de GIP EDR-website of per mail via gip@edr.eu. Grenspendelaars en andere belangstellenden kunnen de adviseurs op werkdagen, tussen 9.00 – 13.00 uur, voor dringende vragen telefonisch bereiken via +31 (0)597-521818.

De dienstverlening van GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR) wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit de provincies Groningen en Drenthe, de Arbeidsmarktregio Drenthe, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de Duitse deelstaat Niedersachsen, de Landkreisen Emsland en Leer en de Agentur für Arbeit Nordhorn.

Verdere berichten

Evenementen

Grensinfopunten in de buurt

Finder