Begeleiding en ondersteuning bij zoektocht naar baan in grensregio met New Jobportunities

Vrouwen in de grensregio die graag weer op de arbeidsmarkt actief willen zijn worden gratis begeleid en ondersteund door “New Jobportunities”. Het project in de grensregio is in januari gestart. Er is ruimte voor extra deelnemers. Hier leest u meer.

Wat is “New Jobportunities”

“New Jobportunities” is een Europees gefinancierd project dat vrouwen in de grensregio begeleidt en ondersteunt bij de zoektocht naar (betaald) werk. Zij richten zich op de “stille reserve” in de grensregio: mensen die geen recht hebben op een uitkering of aanvullende begeleiding en coaching bij de zoektocht naar werk maar die wél graag weer aan het werk willen.

Ruimte voor extra deelnemers

Op dit moment is er ruimte voor extra vrouwelijke deelnemers die hulp willen en kunnen gebruiken bij het vinden van een (nieuwe) baan.   

Aanbod begeleiding en ondersteuning

Deelnemen of meer informatie

Wilt u deelnemen aan New Jobportunities of wilt u eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Maud Diemer (CMO STAMM) via m.diemer@cmostamm.nl.

Vacatures in Nederland én Duitsland

Bent u op zoek naar een baan in Nederland of Duitsland? Maak dan gebruik van de EDR-Jobroboter; een gratis zoekmachine die actuele vacatures in Nederland en Duitsland toont.

Financiele ondersteuning

Het project “New Jobportunities” is onderdeel van het koepelproject Arbeidsmarkt Noord en wordt met ondersteuning van de Eems Dollard Regio in het kader van het INTERREG V A-programma Deutschland-Nederland gefinancierd met middelen uit het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het Niedersächsisches Ministerium für Bundes- und Europaangelegenheiten und Regionale Entwicklung alsmede de provincies Groningen, Drenthe en Fryslân.

Verdere berichten

Evenementen

Grensinfopunten in de buurt

Finder