Promotiedagen 2017: Grenzeloze kansen

Kansen en mogelijkheden in de grensregio ontdekken en samen bouwen aan één gemeenschappelijke, grensoverschrijdende onderwijs- en arbeidsmarktregio. Dat is waar GIP EDR zich samen met Koepelproject Arbeidsmarkt Noord in de Eems Dollard Regio voor hardmaakt. U bent op 7 en 8 november in Martiniplaza van harte welkom op de Promotiedagen om de resultaten en toekomstplannen van ons samenwerkingsverband te zien en, nog belangrijker, met ons daarover in gesprek te gaan. Wilt u gratis toegang tot het event? Als u verder leest ziet u hoe u aan kaarten komt.

Deelnemers Koepelproject Arbeidsmarkt Noord

Het Koepelproject Arbeidsmarkt Noord bestaat uit verschillende deelprojecten die worden aangeduid als ‘bouwstenen‘. De bouwstenen hebben elk hun eigen thema en specialisatie, maar samengenomen is het één groot netwerk dat gezamenlijk werkt aan een grensoverschrijdende onderwijs- en arbeidsmarkt in het kader van het INTERREG V A-programma.

Op de Promotiedagen is, naast GIP EDR, vertegenwoordigd:

Kennismaken? Kom dan naar Plein Oldambt of onze workshop "Grenzeloze kansen"!

Wij maken graag kennis met u. Wij zijn te vinden op het Oldambtplein, direct links als u binnen komt lopen bij de Promotiedagen. Daarnaast organiseren wij ook op beide dagen, met Koepelproject Arbeidsmarkt Noord, de workshop “Grenzeloze kansen”. Tijdens de workshop gaan wij nader in op de kansen en mogelijkheden die de grensregio u te bieden heeft en welke mogelijkheden vanuit ons samenwerkingsnetwerk voor u interessant zijn. Zodra het programma volledig is ingevuld vindt u daarover meer informatie op deze pagina.

Gratis toegang Promotiedagen

Via deze link of door te klikken op de onderstaande banner kunt u gratis toegangskaarten krijgen voor de Promotiedagen op 7 en 8 november. Wij verwelkomen u daar graag!

Routebeschrijving Promotiedagen 2017

Verdere berichten

Evenementen

Grensinfopunten in de buurt

Finder