Welkom in youRegion!

Aankomst, werken, studeren:
Grenzeloos leven in de Euregio Maas-Rijn

In ons nieuwe portaal youregion-emr.eu bundelen wij informatie en services over veertig onderwerpen in drie landen, met informatie in vier talen. De onderwerpen variëren van openbaar vervoer, de talen leren, universiteiten, loopbanen en stages tot aanbiedingen met de nadruk op handicaps en inclusie. Er is ook informatie over bijvoorbeeld vrijetijdsbesteding, euregionale hobby’s, sport en evenementen in de Euregio.

De hele Euregio in één oogopslag, of het nu in Duitsland, België, Nederland of grensoverschijdend is.

Ontdek onze trinationale Euregio in vier talen: Klik je comfortabel een weg door de drie landen in je eigen taal. De belangrijkste informatie en links zijn ook beschikbaar in acht andere talen (Arabisch, Chinees, Hindi, Italiaans, Pools, Russisch, Spaans en Turks).

De EGTS Euregio Maas-Rijn is de lead partner van het youRegion Interreg project, en de website wordt beheerd door het Aachen-Eurode Grensinfopunt (Aachen Region Zweckverband).

De inhoud van youregion-emr.eu wordt ondersteund door

  • Newcomer Service van de stad Aken
  • Dual-Career Service van de RWTH Aachen University
  • Expat Centre Maastricht Region
  • Expat Centre Limburg (België, nieuw opgericht in het kader van youRegion)

Andere projectpartners en spelers op de grensoverschrijdende arbeidsmarkt ondersteunen de website met services die specifiek bestemd zijn voor inwoners en nieuwkomers uit het verre of mogelijk nabije buurland.

 

Ontdek youRegion

Begin en verken onze trinationale Euregio online.

Onze partners voor uw start