Werken in de grensregio, wat zijn uw mogelijkheden?

U woont aan de grens en bent op zoek naar een (andere) baan? Misschien hebt u er nooit aan gedacht, maar een baan aan de andere kant van de grens kan een goede optie zijn.

Specialisten van de Duitse Agentur für Arbeit, Nederlandse UWV, gemeente Enschede en de EUREGIO geven informatie over de mogelijkheden en kansen voor u aan de andere kant van de grens. Zij kunnen u in een persoonlijk gesprek aangeven welke mogelijkheden u hebt en wat de eventuele gevolgen zijn van een baan in het andere land.

Hiervoor wordt een speciaal digitaal spreekuur gehouden, waarvoor u zich kunt aanmelden via spreekuur@euregio.eu

  • Datum: 17 juni 2021
  • Tijd: tussen 10.00 en 14.30 uur. Er wordt met u een afspraak gemaakt voor een gesprek dat maximaal 45 minuten duurt.
  • Hoe: Het gesprek gaat via MS Teams. U krijgt een link toegestuurd en op het afgesproken tijdstip kunt u via deze link in verbinding komen met de specialisten. Hierover krijgt u verdere instructies.

U kunt zich tot 11 juni via spreekuur@euregio.eu aanmelden voor dit spreekuur. U ontvangt dan een bevestiging met daarin het tijdstip en de link en uitleg over de verdere procedure.

De specialisten van de Agentur für Arbeit, UWV, gemeente Enschede en EUREGIO werken samen in Grenswerk. Dit is gevestigd bij de Agentur für Arbeit in Gronau, Bahnhofstrasse 39. In verband met de coronamaatregelen is dit kantoor tijdelijk niet bereikbaar. U kunt wel contact opnemen via het contactformulier op de website van Grenswerk: http://grenswerk.eu/nederlands/contact.html

Verdere berichten

Evenementen

Grensinfopunten in de buurt

Finder