Grensoverschrijdende jobbeurs in Beveren op 20 maart

Op dinsdag 20 maart 2018 vindt de vijfde grensoverschrijdende Jobbeurs plaats in het Freethiel voetbalstadion te Beveren.

De Jobbeurs begint om 12.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Bedrijven uit België en Nederland tekenen present en zorgen voor een rijk aanbod aan vacatures. De beurs telt meer dan 80 standhouders, waaronder meer dan 60 reguliere bedrijven en een twintigtal uitzendkantoren. Veel bedrijven uit het Waasland, maar ook uit Antwerpen, Brussel en Gent komen naar de beurs afgezakt.  Eén op vier is een bedrijf uit Nederland.

Gezien de aanwezigheid van zowel Belgische als Nederlandse bedrijven voorziet de organisatie EURES Scheldemond een workshop ‘Werken in Nederland’ en een workshop ‘werken in Vlaanderen’ waarin praktische aspecten van werken over de grens worden toegelicht. Ook VDAB en de Nederlandse tegenhanger UWV zijn met een stand aanwezig op de beurs. VDAB voorziet ook PC’s voor online solliciteren, speeddating om het VDAB opleidingenaanbod beter te leren kennen en CV screening.

Voor meer informatie kan u terecht op het EGTS secretariaat op het nummer +32 (0)3 205 36 69 of via email info@egtslinieland.eu. De lijst met deelnemende bedrijven vindt u op http://www.egtslinieland.eu/nl/artikel/bedrijven-op-de-jobbeurs-20-maart-2018.

De grensoverschrijdende Jobbeurs maakt deel uit van het project ‘Grensinformatievoorziening Vlaanderen-Nederland’. Dat staat voor de opbouw van een solide structuur van informatievoorziening in de grensstreek Vlaanderen-Nederland.

Weitere Meldungen

Veranstaltungen

GIP next to you

Finder