Wilt u werken over de grens? Laat u zich dan informeren bij het GrensInfoPunt van ISD Brabantse Wal!

Als u overweegt om in Belgiƫ te gaan werken, bestaat er nu de mogelijkheid om zich vooraf goed te laten informeren over alles wat daarbij komt kijken. In een ander land gelden namelijk andere regels.

En het kan heel goed zijn dat u vragen heeft over scholing, belastingen en opbouw van pensioen. Over al dit soort vragen kunt u vragen stellen aan deskundigen die in Bergen op Zoom voor de regio het zogenoemde GrensInfoPunt (GIP) bemensen.

Het GIP is erop gericht om grensoverschrijdende arbeidsmobiliteit te bevorderen en duurzaam in te richten. ISD Brabantse Wal is partner in een Interreg project dat tot eind maart 2019 loopt en dat financieel wordt ondersteund door de Europese Unie. Een onderdeel van dit project is het grensoverschrijdend matchen van vraag en aanbod. Gezien vanuit de Economische Structuurversterking is ook de provincie Noord-Brabant bij dit project betrokken.

En omdat iedere persoonlijke situatie anders is, is een fysiek informatiepunt onontbeerlijk. Daarom kan iedereen die vragen heeft over grensoverschrijdend werken, terecht bij het GIP dat onderdeel uitmaakt van LAB-20, dat is gevestigd in de Rooseveltlaan 148, 4624 DE Bergen op Zoom. Het is wel verstandig om vooraf even een afspraak te maken. Dat kan via het emailadres gipbrabantsewal@bergenopzoom.nl of via het telefoonnummer: 0031(0)164-277727 .

We organiseren ook regelmatig informatiebijeenkomsten waar u in groep basisinformatie krijgt omtrent werken over de grens. Op onze regionale agenda vindt u de geplande evenementen in de regio en kunt u zich inschrijven.

Contact

GIP ISD Brabantse Wal

Ravelstraat 145

4614 XG  Bergen op Zoom

Tel: +0031(0)164-277727

gipbrabantsewal@bergenopzoom.nl