Gedeelde derde plaats GIP’s bij Cross Border Award “Sail of Papenburg”

Met een gelijk puntental delen de GrensInfoPunten samen met het project “Unlimited Health Together” de derde plaats van deze  Europawijde prijs.

Voor de 16e keer is de Cross Border Award “Sail of Papenburg” uitgereikt van de Werkgemeenschap van Europese Grensgebieden (WVEG). Deze award, die al bestaat sinds 2002, is in het leven geroepen door de Eems Dollard Regio (EDR) in Papenburg. Het is de enige Europawijde prijs die voor grensoverschrijdende samenwerking wordt uitgereikt en staat in het teken van bijzondere verdiensten ten aanzien van grensoverschrijdende samenwerking binnen Europa.

De prijsuitreiking vond plaats in Badajoz (Spanje), aansluitend aan de jaarconferentie van de WVEG en werd op basis van jurybesluit toebedeeld. Juryvoorzitter was Bernhard Bramlage, ex-voorzitter van de EDR.

Het initiatief van de GrensInfoPunten (GIP’s) door de verschillende EUREGIO’s langs de Nederlands-Duits-Belgische grens van de verschillende grensregio’s en de provincies Noord-Brabant en Antwerpen kreeg van de vakjury de gedeelde derde plaats. De jury zei over de verschillende GIP’s: “Zij leveren een belangrijke bijdrage aan een grensoverschrijdende arbeidsmarkt in een zeer grote regio.”

Dienstverlening GrensInfoPunten (GIP’s)

De verschillende GIP’s langs de Nederlands-Duits-Belgische grens voorzien werkgevers, werknemers, ondernemers, studenten en gepensioneerden van gratis eerstelijns informatie en advies bij grensoverschrijdende vragen. Het dichtstbijzijnde GIP bij u in de buurt kunt u vinden via www.grenzinfo.eu.

Meer informatie

Meer informatie over de “Sail of Papenburg” vindt u op de website van de Eems Dollard Regio (EDR) en op de website van de WVEG.

De "Sail of Papenburg".

Verdere berichten

Evenementen

Grensinfopunten in de buurt

Finder