GrensInfoPunten tijdelijk niet bereikbaar voor persoonlijke gesprekken

“Voorkomen is beter dan genezen” is de reden dat vanaf maandag 16 maart de GrensInfoPunten alleen nog maar telefonisch of per email te bereiken zijn.

Het Coronavirus grijpt snel om zich heen. Bijeenkomsten waar veel mensen bij aanwezig zijn dragen een groot risico met zich mee dat het Coronavirus verder om zich heen kan grijpen. Daarnaast willen burgers zo min mogelijk risico lopen en vermijdt men vaak bijeenkomsten waar meerdere mensen aanwezig zijn. Ook de overheden in zowel Nederland, België als Duitsland geven het sterke advies de persoonlijke contacten zoveel mogelijk te vermijden. Om deze redenen hebben de GrensInfoPunten alle spreekuren in de maand maart afgezegd en kunnen ook geen persoonlijke gesprekken op de kantoren meer plaatsvinden.

De stand van zaken is momenteel dat deze maatregel tot en met 19 april geldt.

Om grensgangers of voormalige grensgangers toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, wordt hen gevraagd contact op te nemen met het GrensInfoPunt in hun omgeving. Mogelijk kunnen de vragen telefonisch of via het contactformulier worden beantwoord.

De contactgegevens van de verschillende GrensInfoPunten kunt u hier terugvinden:

Verdere berichten

Evenementen

Grensinfopunten in de buurt

Finder